وي اضافه کرد: براي حفظ و تداوم جشنهاي ملي و همچنين برگزاري تورهاي خاص بايد اين روزها را در تقويمي خاص نوشت و براي هرکدام از اين جشنها سايت مخصوص راه اندازي کرد و تمام اطلاعات مربوط به اين جشنها را در آن انعکاس داد.
وي با اشاره به اينکه براي هرکدام از اين جشنها ميتوان راهنمايان را تحت آموزشهاي خاص قرار داد، گفت: عيد نوروز، شب يلدا، جشن سدگان و... ريشه در رفتارها و فرهنگ غني ما دارد از اين رو براي اينکه اين جشنها در حافظه نسل آينده ثبت شود بايد براي ماندگاري اين جشنها کوشيد.
سبط حسيني ادامه داد: با طراحي و نظارت يک ارگان دولتي ميتوان تورهاي خاص فرهنگي در کشور برگزار کرد و بخش خصوصي به عنوان برگزار کننده تورهاي مسافرتي ميتواند در اين زمينه راهگشا باشد.
عضو جامعه تورگردانان تصريح کرد: گردشگري بايد در ايران نهادينه شود و خانوادههاي ايراني آن را از نزديک لمس کنند.ما بايد از هر فرصتي براي نهادينه کردن صنعت گردشگري سود ببريم.
وي افزود: با برگزاري تورهاي خاص براي دانش آموزان و دانشجويان علاوه بر ثبت رويدادهاي خاص در ذهن نسل آينده به نهادينه کردن گردشگري در کشور هم ميپردازيم.
اين استاد دانشگاه با اشاره به اينکه براي توسعه گردشگري در کشور نبايد فرصت و زمان را از دست داد،خاطر نشان کرد: براي رسيدن به چشم انداز 20 ساله کشور و همچنين توسعه گردشگري داخلي بايد از تمامي امکانات موجود از جمله آموزش و معرفي در رسانه ملي سود برد.
102/
انتهای پیام/